Sputnik9 - Entry 5 (Mobile)Jaja! Een nieuwe Sputnik 9.
Ondertussen hopelijk wel bekend op CamielMusic. Ik ben steeds blij met de nieuwe klanken die steeds voorbij komen. Het is nog altijd het toffe project van Lars Spijkervet die ook bekend is van de band Automatic Sam. Hij gooit muzikanten bijelkaar incluis hijzelf en zo zorgen ze ervoor dat er een beestachtige track uitrolt.
Dat is tot nu toe al gelukt met een heel leger aan te gekke artiesten waaronder Rocco Ostermann van Donnerwetter, Vedran Miretic van De Staat en Gertjan Gutmann van Birth of Joy and so many more….

Wat sowieso opvalt, ook bij deze Entry 5, is de veelzijdigheid en de diversiteit die er steeds uitrolt. Het is echt helemaal nooit hetzelfde. Ook te verklaren omdat het altijd wisselende artiesten zijn. Natuurlijk voert de rock sound de boventoon maar daarnaast is het gewoon divers. Het is prettig om juist dat te weten en ik ben altijd fucking nieuwsgierig naar een nieuwe Entry!

Deze sessie bestaat uit Siep van Rijswijk op zang van de band Grenadeers, Michiel Claessen die bekend is van Storksky speelt op gitaar en Pim Walter van jellephant bespeelt de basgitaar. Uiteraard is Lars de man achter de drums!
Even dit: we gotta have more cowbell! DAT is sowieso een feit en dat valt echt op in dit nummer. Oké, nu naar de hele track. Het is lekker groovy, dat heeft ook zeer zeker te maken met het basloopje de gehele tijd van Pim. De energieke sound en het enthousiasme wat Siep eruit gooit is ook zeker niet te negeren maar ook de solo’s die gespeeld worden zijn echt heel goed!
Als ik eerlijk ben, dit is wederom een voltreffer! Op naar Entry 6!

Vorig artikelThe Boxer Rebellion – Weapon
Volgend artikelStorksky

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in