Sputnik 9 Dans (Mobile)

Hoppa! Hier is weer een helemaal te gekke nieuwe Sputnik 9 track!
Deze is wél een tikkeltje anders dan dat we gewend zijn. Zoals te zien is, het is een Nederlandstalige titel maar dat is niet het enige… Ook is er een verandering gekomen in het enginering proces. Eerst was dit Michiel Claessen, oftewel Storksky. Omdat zijn projectje toch heel erg goed ging kon hij het niet meer combineren en moest Lars Spijkervet op zoek naar een nieuwe man, dat is gelukt! Rutger Drenth zal de serie afmaken.

Terug naar de muziek. Nederlandstalig dus! Hoe dit kan? Ik zal even iedereen benoemen: Thomas Waterreus op zang/rap (Boef en de Gelogeerde Aap), Jan Teertstra op bass & zang (Orgel Vreten / Sunday Sun), Gio Sliwa op gitaar (Bertus Borgers & The Young Retro’s) en Tijn Driessen op keys & backing vocals (Amenti). Zoals jullie zien, het is wederom een lekker bont gezelschap. Maar daarom is het ook wel logisch dat er een Nederlandstalige track is uitgerold. Thomas is bekend van Boef en de Gelogeerde Aap en dat is toch wel daadkrachtige Nederlandse hiphop!

Qua tekst vind ik deze echt prachtig, gewoon origineel en pakkend. Ook muzikaal is het enorm catchy, het refrein blijft hangen en het ohooohooh gedeelte is nice. Ook het tussenstukje waar Jan zijn stem even laat horen is gewoon doordacht en slim. Het kan eigenlijk wel zo een hit zijn…. Ik promoot ‘m wel!!

Ohja, even nog een extra spotlight op Lars himself. Deze man drumt dus op alle tracks en zorgt ervoor dat al deze artiesten samen komen. Dan moet dat hele proces nog starten…. Uiteindelijk komen er (tot nu toe) alleen maar super te gekke nummers uit! Dus zou je dit project willen supporten? Dan kan dat ook gewoon. Wordt je lid oftewel een ‘Fellow Traveller’ dan krijg je extra’s mensen: extra nummers, info, achtergrond informatie.. MEER!! Check het hier.

Vorig artikelAndy Grammer – Fresh Eyes
Volgend artikelBewilder – Forza (It Is)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in