He’s back

Spacekees is en blijft een baas. Hij is ondertussen al zo lang in the game. Al sinds 2000 is hij bezig en natuurlijk kennen we hem door nummers zoals ‘Ik Wil Een Meisje’, ‘Is Het Dan Zo Kut?’ & ‘Pe Pe Pe’. Zijn volledige naam vind ik overigens echt geniaal: Kees Freek Wouter van den Assem. Lekker anders en eigenlijk enorm bekakt.
Toch is Spacekees is regelrechte topper die wel veel volgers heeft maar niet zo bekend is als bijvoorbeeld een Kraantje Pappie. Kenners wel, heel veel. Die vinden hem ook helemaal the bomb, net zoals ik overigens.
Nu dus een nieuwe track met bovengenoemde, die ik helemaal niet hoef te introduceren, en met Donnie. Donnie is al eens eerder op CamielMusic de revue gepasseerd met het nummer ‘Tuinslang’. The New Next Big Thing.

‘Gevoelens’ is een te gekke samenwerking en er zit behoorlijk veel gevoel in. Misschien logisch hoor ik je denken maar je weet maar nooit bij hiphop tracks! Uiteraard zitten er te gekke woordspelingen in en moet je zeker een enkele keer lekker nadenken over wat de heren bedoelen. Dat is hoe Spacekees ook is. Maar muzikaal is het wel allemaal meer van deze tijd, dus lekker ouderwets én nu. Helemaal top!
Overigens staat deze track op het nieuwe album van Spacekees, die heeft de titel ‘Suave’ gekregen.

Dus….. Gewoon toffe hiphop op de maandag. Deal!

Vorig artikelIntroductie Dossier Dutchies
Volgend artikelCraig David ft. Bastille – I Know You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in