Soviet Grass (Mobile)

Oké. Eerlijk als ik altijd ben, het heeft gewoon te lang geduurd!!!
Ik heb op 25 mei deze gasten gezien in het voorprogramma van My Baby in Volt te Sittard.
Toen zei ik dat jullie, de lezers, er snel weer iets over zouden horen. Ik heb gefaald. Mijn excuses!

Daarom nu, een hele dikke goedmaker en dat in de vorm van heerlijke muziek…..

Soviet Grass dus. Gewoon 4 gasten van onze zuiderburen: België. Het is echt onvervalste heerlijke rock. Maar dan gewoon veel meer. Het is smerig, het is hard, het is opzwepend, het is energiek.
Je kan het heel simpel ouderwetse rock ’n roll noemen. Je kan het modern stoner rock noemen. Ik noem het Soviet Grass.
Nu hebben ze een paar weken geleden dit nieuwe nummer eruit gegooid en daarom moest ik er ook over schrijven. Drums paraat: gitaar paraat: steamy, zeker ook delta blues invloeden hier. Ik heb dit nummer echt vaak op herhalen gezet…. Héérlijk!

Wat ik me nog kan herinneren van de live act is dat zanger Nicolas Heinkens echt overal was op het podium. Echt een beest zonder dat het afdeed aan het optreden of aan zijn zang. Die is zo puur, rauw en krachtig. Dat ondersteunend met een sterke basgitaar, drums en gitarist en je hebt een ijzersterke band die overal harten zal stelen en waarschijnlijk ook niet meer terug zal geven!
Ik kan het gaan vergelijken maar dat moet je gewoon zelf ondervinden, het is zo de moeite waard…. Zeker weten!

Vorig artikelNathaniel Rateliff & the Night Sweats – I Need Never Get Old
Volgend artikelJake Bugg – Gimme The Love

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in