Get it?

Ik wil deze week ingaan met een heel fijne maar tegelijkertijd een knallende Pick Of The Week. Dan bedoel ik dus knallend in de zin van: heerlijke rock ’n roll. Dit vijftal weet wat muziek maken is en het is gewoonweg geen muziek waarop je stil kan staan. En ja, het is een vijftal maar neen… Geen gezusters, geen SOULmuziek en ook geen dance in de zin van housemuziek. Het is gewoon gas geven…. No Mercy! In 2013 hebben ze eigenlijk wel hun doorbraak gehad. In april hun debuutalbum uitgebracht genaamd Playground Kids en vervolgens ook heel wat optredens gehad. Waaronder ook op Mama’s Pride waar ik ze live gezien heb. Maar dat was niet de enige plek, ze stonden ook in het voorprogramma van stadgenoten en waarschijnlijk ook wel voorbeelden, de Golden Earring!

Het nummer Hold The Line heb ik zelf echt grijs gedraaid, het heeft zo’n enorm goede sound… Wow! Maar dan nu, een geheel nieuw nummer. Het heeft zeker een tijdje geduurd maar ik ben ze niet vergeten dus was ook blij om te lezen en vervolgens te luisteren dat deze gasten iets nieuws hebben!
Sun Makes The Shade heeft raakvlakken met wat psychedelische rock, goed vleugje Eagles Of Death Metal… Boh het tempo ligt zo hoog! Plus het feit dat je de rockende sound hebt van zanger Thomas van der Want, je blijft wel luisteren. Helaas duurt het maar 2.27 minuten……

Aangezien ik ze twee keer zo energiek heb zien spelen zal ik dat ook wel degelijk weer willen gaan doen en dat gaat lukken! Ze gaan samen met de hele toffe Belgische band Wallace Vanborn een tourtje door Nederland maken en gelukkig komen ze in de buurt! Yessssss.

Nu heel erg energiek de maandag beginnen, let’s go Soul Sister Dance Revolution!

Vorig artikelLucas Hamming
Volgend artikelBirth Of Joy – Hands Down

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in