Fuck fuck fuck! Dat was mijn eerste gedachte….. Ik loop achter!!!!
Dat komt echt niet vaak voor. Maar mocht dat wél zo zijn, dat uiteraard met opzet. Maar nee, dit is niet met opzet. Dit is gewoon missen, compleet missen!

Soul Sister Dance Revolution 2

Het gaat om het nieuwe nummer van Soul Sister Dance Revolution. Deze Haagse band staat al een tijdje op de CamielMusic radar maar waarschijnlijk door dichte mist is deze voorbij geschoten. Maakt niet uit! Want nu ben ik blij ze weer te verwelkomen.

‘Feng Shui’ is hun nieuwe nummer en ondertussen staat ie echt op repeat.
Voor diegene die denkt… Hmm, naam komt me verdomde bekend voor… Dan check het nummer ‘Hold The Line’ even en dan zeg je: oh ja! Maargoed, dat was dat, dit is dit.
Ik heb ze ondertussen (pas) twee keer live gezien: het voorprogramma van (waarschijnlijk ook hun) mijn rock helden de Golden Earring en ook op Mama’s Pride in Geleen. Hun muziek is evenals hun shows echt lekker energiek.
Ook ‘Feng Shui’ is weer die energieke alternatieve rock met een hele fijne saus dans overheen. Ik krijg hier géén genoeg van. Vanaf moment 1 is het gas geven en dat wordt zeker weten gewaardeerd door vele muziekliefhebbers!
Dus ga deze gasten maar weer beluisteren, het is hoe dan ook de moeite waard.

Daarom mijn dit enthousiaste bericht. Ga dit luisteren! Het is energie maar belangrijker nog, het geeft energie!

Vorig artikelJungle By Night – Cruise Control
Volgend artikelCOLORWAVE – Neon Veins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in