Son Mieux (Mobile)Hallooooooo zomer!
Tegelijkertijd: Hallooooooo fijne track!

Daar is écht heel veel sprake van namelijk. Dit nieuwe nummer van de band Son Mieux is 100% perfect voor deze warme temperaturen. Waarom? Enorm catchy, lekker vrolijk, uptempo, nét onder de 3 minuten en een fijne mix van pop en indie klanken.
Son Mieux is een band bestaande uit vier leden: Camiel (hallo naamgenoot!) Meiresonne, Chayenne v/d Kooij, Timo Prins en Wrister Meiresonne. Ze komen uit Den Haag en frontman plus zanger Camiel zou je eventueel kunnen kennen als toetsenist van de band Soul Sister Dance Revolution. Het is wel geinig dat ze zo enorm zijn gegroeid: het begon met een voorprogramma voor Mister And Mississippi. Het werd uiteindelijk dit; Son Mieux. Schijnbaar schrijft Camiel alle nummers ’s nachts, dan vind ik het wel interessant dat hij deze vrolijke tunes eruit kan gooien!
Is ook niet erg wanneer er iets geschreven wordt: als het goed klinkt is alles best, toch?!

Eerder werd de hele toffe single ‘Even’ de wereld in gegooid, deze was trouwens ook megahit op 3FM, maar stiekem vind ik deze gewoon beter, lekkerder, fijner! Daarom op deze vrijdagochtend even lekker wakker worden met ‘Ride’.

Vorig artikelRag’n’Bone Man – Human
Volgend artikelRoosevelt – Fever

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in