Onderschat!

Son Mieux heb ik een paar keer gezien live en het is een te gekke band. Voor wie het niet kent, even een kleine introductie. Eigenlijk is het een uit de klauwen gelopen soloproject van Camiel Meiresonne. Zijn eerste wapenfeit was het nummer ‘Easy’; een voltreffer! Het kenmerk: vrolijk, herkenbaar, catchy en een heel fijne ‘oeeh ooeeh’ erin. Deze Haagse band heeft ook al op CamielMusic gestaan met een ander te gek nummer, ‘Ride’.
Ondertussen hebben ze weer een nieuwe track eruit gegooid, ofja, al een tijdje geleden maar ik ben van mening dat ie wel weer een fijn plekje verdiend op CamielMusic!

Dus we gaan door! ‘Easy’ is wel ook eentje die in datzelfde rijtje mag komen. Een iets zwaarder intro maar dat komt het nummer uiteindelijk alleen maar ten goede! Rustig aan verder maar het is in feite juist heel meeslepend. Een verhaal wordt verteld en dan wel weer met die fijne stem van Camiel erbij. Ook muzikaal zit het goed in elkaar. Precies goed met het ritme op gitaar en natuurlijk de percussie zoals het bij Son Mieux hoort. Vergeet natuurlijk ook hier de samenzang niet en uiteraard de ‘oeh oeh’. Het klopt weer!
Oké, zeer zeker iets anders we wellicht gewend waren ten aanzien van ‘Easy’ en bijvoorbeeld ‘Ride’ maar het is fijn dat er ook een andere kant te horen is.

Dus, twijfel niet en check dit weer! Aanrader en zorg dat Son Mieux weer extra aandacht krijgt.

Vorig artikelWolf Alice – Heavenward
Volgend artikelMillionaire – Love Has Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in