Altijd fijn om te horen!

Son Mieux is wel een band waar ik een zwak voor heb. Het is ook zeer zeker niet de eerste keer dat ze op CamielMusic terecht komen. Deze groep rondom frontman Camiel Meiresonne heeft een tijd geleden al een EP uitgebracht maar vervolgens is het wel wat stil gebleven, tot nu! Voordat Camiel overigens aan Son Mieux begon, was hij eerst toetsenist voor de Haagse band Soul Sister Dance Revolution. Verder is het eigenlijk begonnen door midden in de nacht muziek te schrijven.

In 2016 heb ik geschreven over het nummer ‘Ride’ en nu is het tijd voor ‘Everyday’. Het is weer een heerlijke sound wat Camiel en consorten laat horen. Goed tempo, energiek maar ook weer vleugjes dromerig aspect wat je hoort. Het refrein is goed dansbaar en wordt makkelijk een overgang gepakt van tempo naar rust. Toch is het eigenlijk een enorm zomers nummer wat je op ieder moment van de dag kunt beluisteren. Perfect dus voor nu maar ook juist als het somber weer is want dan heb je de zomer weer in je bol!
Gewoon enorm sterke pop maar ook indie muziek. Waar hoor je dat nu nou nog? Laten we hopen dat het niet weer zo lang gaat duren dat er meer muziek komt. Er wordt vast en zeker door velen reikhalzend naar dat debuutalbum uitgekeken!

Ja, dit kun je inderdaad everyday beluisteren!

Vorig artikelMitch Rivers – Reconsider Me
Volgend artikelDossier Dutchies Juli 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in