They are back!

Het heeft 7 jaar geduurd. Het is echt al heel erg lang geleden dat Snow Patrol iets van zich had laten horen. Maar daar is gisterenavond verandering in gekomen! De mannen van deze Noord-Ierse rockband hebben de tijd genomen en even een pas op de plaats gedaan. Tot nu! Natuurlijk was er al ergens een teaser erin gegooid, waren er al enkele festivals gepland en dan is het nu daadwerkelijk tijd dat Snow Patrol een nieuwe single de wereld in slingert!

Gary Lightbuddy en consorten is natuurlijk bekend van de hits ‘Run’, ‘Chasing Cars’, ‘Just Say Yes’ en ‘Crack The Shutters’. Het is een echte typische sound wat de mannen hebben en die hoor je overal terug. Maar geldt dat ook voor deze nieuwe plaat? Ondanks dat het wel behoorlijk apart begint, voelt de stem van Gary wel vertrouwd, iets rauwer misschien wel. Het refrein pakt niet meteen maar bij het 2e couplet begint het meer en meer op Snow Patrol te lijken! Is het echt iets van hun zelf? Kan ik niet direct zeggen. Nu dat er weer minder elektronische invloeden zijn en wel meer de indie kant, is wel wennen. Maar hoe dan ook… Ze zijn terug en daar keken veel mensen naar uit!
Op 25 mei zal in ieder geval wel hun nieuwe album ‘Wildness’ uit komen en deze track zal daar zeker weten op komen te staan. Ook 100% zeker benieuwd wat verder nog op de plaat zal komen!

Tijd om maar eventjes te gaan luisteren.

Vorig artikelTriptides – All My Life
Volgend artikelBlossoms – I Can’t Stand It

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in