Wie? Géén idee!

Je komt soms muziek tegen die je gewoonweg niet kent maar dan wel positief kan verrassen. Dat geldt ook voor Sir Sly. Het is van origine een drietal komende uit Los Angeles. Het drietal bestaat uit Landon Jacobs, Jason Suwito en Hayden Coplen. Ze hebben in 2012 het levenslicht gezien en vervolgens 2 albums uitgebracht; in 2013 ‘Gold’ en een jaar later ‘You Haunt Me’. Vervolgens is het stil geweest op een losse single na… Maar ze zijn dus terug. Of nieuw. Hoe je het maar bekijkt!

Sir Sly is dus een Amerikaanse band en houden ervan om pop liedjes randjes te geven met rock en ook indie. Dat is zeer zeker te horen in hun come back track (lekker woord trouwens) ‘High’. Het is een nummer waar jezelf eigenlijk mag indelen waar ‘High’ overgaat. Het kan meerdere kanten op gaan, wel louter positieve gedachtes/gevoelens. Ook teksten zoals ‘running from the devil?’ kan op meerdere manieren worden geïnterpreteerd. Dat maakt het ook zo open en een fijn nummer om naar te luisteren.
Het is uptempo, catchy en toch ook wel met een bepaalde gedachte gemaakt.
Helaas is nog niet bekend of er een nu wel of niet een nieuw album gaat komen. Zoals gezegd, vorig jaar brachten ze een single uit maar daarna werd het niks… Nu is het maar afwachten wat de heren gaan doen. Gelukkig wél een nieuwe track voor de fans! Of nieuwkomers!

Nieuwsgierig geworden? Mooi!

Vorig artikelThe Cosmic Carnival – Lost And Found
Volgend artikelNouveau Vélo – Day At Work

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in