silent-war-frost-mobileEen hele fijne Popronde parel kunnen we dit wel noemen!
Het is de band Silent War en zijn met veel lotgenoten in de geweldige achtbaan terecht gekomen genaamd de Popronde Nederland. Een achtbaan is het zeer zeker omdat je steeds verrast kan worden waar dat je terecht komt, hoe het publiek zal zijn en natuurlijk het belangrijkste… Of de muziek wel aanslaat!

Maar dát probleem heeft Silent War in ieder geval niet op CamielMusic. Als ik het kortweg gezegd ‘klote’ zou vinden, zou het natuurlijk niet erop komen! Dat scheelt alweer. Maargoed.
Silent War dus!! Een band uit Amsterdam die eigenlijk nog niet heel lang aan de weg timmert. Vanaf 2013 zijn de 4 heren samen: Dennis Jonker, Josha van der Horst, Lars van Zuilekom en Paul Much. Aan het einde van 2015 hebben ze hun eerste EP uitgebracht en daarna hebben ze flink wat shows weten te rocken.
Maar dat is ook niet gek. Als je luistert naar de sound is het gewoonweg catchy, energiek en knalt lekker door! Het heeft die duidelijke indie invloeden maar kan ook zeker in de sectie rock geplaatst worden. Nadat ze in een eerder stadium het nummer ‘Dance To Forget’ hebben uitgebracht wat echt super dansbaar is eigenlijk, is het nu tijd voor iets nieuws: ‘Frost’. Het intro doet mij denken aan Imagine Dragons, dat is nooit verkeerd! Vervolgens voel je de opbouw komen en naarmate het nummer vordert komt het meer en meer los. Fijn gitaar geluid en natuurlijk het duidelijke ritme van de drums. Plus het feit dat er een ijzersterke samenzang is maakt deze track zeker een topper! Zeker anders dan de voorganger maar absoluut niet minder.
Twijfel niet en checken die hap!

Check de track door op deze link te klikken, je komt op SoundCloud uit!

Vorig artikelThe Grand East – Movano Camerata
Volgend artikelMY BABY – Last Chance To Dance The Voodoo Electrique

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in