sia-kendrick-lamar-the-greatestHet klopt, dit is geen nieuwe track. Verre van. Ik weet ook niet waarom deze nog niet op CamielMusic heeft gestaan maargoed… Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Het is ‘nieuwe’ van Sia samen met de rapper Kendrick Lamar! Sia kennen we inmiddels van meerdere toffe eigen tracks zoals ‘The Girl You Lost To Cocaine’, ‘Clap your Hands’, ‘Titanium’ en ‘Cheap Thrills’, met die eerste track is zo ook bij mij op mijn radar terecht gekomen. Ook heeft ze erg veel nummers geschreven voor bekende artiesten. Denk onder andere aan Beyoncé, Kylie Minogue, Flo Rida en Rihanna. Hiermee heeft ze haar naam duidelijk gevestigd in de muziekscene.

Ondanks al dat succes, individueel gezien, was ze niet altijd happy on stage. Ze had het beste gevoel met schrijven voor anderen. Ook het optreden was niet altijd haar ding. Dit heeft ook onder andere te maken gehad met haar depressie maar ook alcohol- en medicijnverslaving. Het erge hiervan is ook dat ze zelfs een zelfmoordpoging heeft gedaan inclusief een zelfmoordbriefje. Dit allemaal was in 2010…
Gelukkig is dit allemaal achter de rug en na dat allemaal is het super gegaan met haar. Zeker op het gebied van muziek. Dat is uiteindelijk toch waar ze het beste uit de voeten komt.

Luisterend naar deze track is het ook weer raak. Ondanks dat Sia het zelf niet bevestigd, lijkt deze clip te gaan over de ernstige schietpartij destijds in Orlando. Daar waar in de club 49 mensen zijn doodgeschoten door een achterlijke gladiool.  Daarom staan hieronder ook 2 clips. De eerste is met de dansers, die ook geregistreerd is door Sia zelf en daaronder staat de clip met de single waar ook rap grootheid van nu, Kendrick Lamar, op meedoet.

Vorig artikelRhinorino – I Gotta Know
Volgend artikelJo Goes Hunting – Winner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in