Guilty Pleasure?

Shania Twain en ik hebben een historie. Door mijn achterbuurjongen kwam ik in aanraking met Shania Twain. Het was destijds echt nog hele pure country muziek met wel wat poppy invloeden. Naarmate de tijd vorderde en zo ook de bekendheid van haar werd het natuurlijk allemaal wel wat meer populair maar die fijne stem van Shania bleef.
Ze is natuurlijk bekend van nummers zoals ‘Man, Feel Like A Woman’, ‘That Don’t Impress Me Much’ en ‘You’re Still The One’.
Maar het is een tijdje stil geweest; 15 jaar om precies te zijn. Ze heeft een behoorlijke moeilijk periode gehad in haar leven; onder andere een scheiding met Mutt Lange. Deze man was echter ook haar producer dus dat was een extra struikelblok. Toch is ze nu terug!

Haar eerste wapenfeit dus sinds tijden….! ‘Life’s About To Get Good’ is wat dat betreft ook nog een vrolijke track die lekker in het gehoor ligt. De stem van Shania blijft hoe dan ook erg vertrouwd klinken. Maar niet alleen de stem is vertrouwd; de sound blijft lekker in de country stijl.
Verder zal ze ook met een nieuw album komen. Deze komt op 29 september uit en heeft de titel ‘Now’ gekregen. Dus het is nog even wachten op meer wapenfeiten maar het eerste stukje is er in ieder geval wél! Ik had het al niet meer verwacht dus deze moest wel online komen!

Veel luisterplezier!

Vorig artikelThe Horrors – Machine
Volgend artikelJebroer – Kind Van De Duivel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in