Hoppakee!

Deze track van Shaking Godspeed is wel eentje met een verhaal. Het nummer ‘Last Night On Earth’ is geschreven voor het gelijknamige festival wat ondertussen al is geweest. Het is een festival wat eigenlijk heel lang kon duren. Bijna net zo lang als de bands zelf wilden. Wat dat betreft was het ook een beetje een oproep om het ‘Hollandse popzaalkeurslijf te doorbreken’. Met zulke muziek lukt dat natuurlijk helemaal, gewoon losgaan en rocken. Het heeft een week geduurd: schrijven, opnemen & releasen. Niet heel lang maar de track heeft wel voldoende in zich.

Het is dansbaar, het is trippy, het is hard maar ook zoals het hoort: psychedelisch. Maar de clip mag je ook zeer zeker onderschatten!!! Het heeft diezelfde trippy invloed. Shaking Godspeed vertaald het allemaal goed. Overigens bestaat deze Gelderse band uit Wout Kemkens op gitaar en zang, Alex Vandamme op bas/toesten en zang, Rocco Ostermann op gitaar en zang & Ruben van Asselt op drums. Wout & Rocco zijn uiteraard ook bekend van de band Donnerwetter.
Je proeft in het nummer de urgentie, de power, de must om inderdaad de bedoeling, de gedachte van het festival te uiten.
Zonder twijfel een nummer waar je zeer veel energie van krijgen als je een moeizaam begin hebt van de week.

Checken dus, Shaking Godspeed!

Vorig artikelHazes // Hazes
Volgend artikelOscar and The Wolf – Runaway

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in