Zoals ik ook wel vaker heb aangegeven, ik hoef niet per se een nieuw nummer te laten horen.
Als Pick Of The Week pak ik iets dat gewoon goed is, lekker klinkt en soms ook nog ergens bij past in de zin van, bezigheden in de week. Nu heb ik echter een nummer dat gewoon super klinkt. Het is Selah Sue oftewel Sanne Putseys met het nummer Raggamuffin. Denk dat deze Belgische schone wel bekend is met haar geweldige soul, jazz en reggae sound. Je kan er gewoonweg niet op stil blijven staan of zitten. Ook als je haar live ziet optreden zoals ik gezien heb op Rockin’Park in Nijmegen, dat doet ze geweldig! Sfeer, energie en power! Daarom laat ik jullie nu niet langer lezen maar luisteren. Enjoy! Selah Sue – Raggamuffin.

selah-sue-6

Vorig artikelÁsgeir – Dýrð Í Dauðaþögn
Volgend artikelMama’s Pride 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in