secret-rendezvousAltijd fijn om weer nieuwe muziek te horen van een band waar je sowieso al graag naar luistert. Zeker als je de bevestiging krijgt dat het wederom een enorm goede track is!
Secret Rendezvous kwam vorig jaar bij mij op mijn radar door de Popronde. Helaas door vervelende omstandigheden hebben ze niet in Sittard kunnen shinen maar later dat jaar ontmoette ik hen in Maastricht tbv Serious Request.

Ik heb inmiddels geschreven over hun EP en later ook hun te gekke single ‘Better Than She Can’ op CamielMusic gedropt. Naar het schijnt heeft Pharrel deze ook gehoord en destijds gedraaid in zijn Beat 1 radio Show op Apple Music. Dát is wel heel erg vet natuurlijk en geeft een mega boost!

Nu zijn ze met weer met een nieuw geluid in de muziekwereld terecht gekomen. Er is wel iets veranderd ja. Hun EP en de volgende single waren in tegenstelling tot deze nieuwe track een stuk luchtiger. In ‘What About Us’ hoor je natuurlijk de electronische geluiden zoals we gewend zijn, geproduceerd door Remi Lauw, maar het gaat toch wel dieper. Je wordt er in meegetrokken, gesleurd en niet snel losgelaten! Dat heeft sowieso te maken met de krachtige stem van Sietske Morsch. Heerlijk om naar te luisteren! Zeker nu dat de winter zijn werk al doet en het vroeg donker laat worden….

Tijd voor nieuwe muziek, helaas (nog) geen clipje. Wél op Soundcloud! Veel plezier!

Vorig artikelRed Hot Chili Peppers – Californication
Volgend artikelDrive Like Maria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in