secretrendezvous

Ik heb het al vaker gezegd, de Popronde zorgt voor hele fijne toffe maar ook altijd diverse nieuwe artiesten.
Eerder heb ik het gehad over Stillwave maar vorig jaar was het raak met onder meer Orange Skyline en Sunday Kids. Nu is het de beurt aan Secret Rendezvous!

Secret Rendezvous is een mix van R&B, soul en elektronische samples.
Het is een perfect geluid voor… Ja nou, wanneer niet?
– Wakker worden: CHECK.
– Lunch: CHECK.
– After work: CHECK.
– ’s Avonds ergens: CHECK.
– Late night driving: CHECK.

Zoals te zien is, het past overal heel erg goed bij.
Het eerste nummer, ook de titel van de EP, is een hele fijne opener. Je hoort de beat, je hoort daarna de fijne stem van Sietske Morsch en je eigenlijk gelijk wegdromen. Homie.Lover.Friend is een top visitekaartje!
Dan komt een enorm chill nummertje: First Loves & Last Goodbyes. Poeh! Nogmaals, je kan Secret Rendezvous altijd draaien maar deze is geschikt voor late night driving.
Raise Your Flag is misschien iets meer poppy maar dat wilt niet zeggen dat het minder goed is. Het geeft juist kracht. Het blijft super hangen door de backings en de power erin. Het rustige couplet en dan het refrein: lekker!
Never Too Much is eigenlijk een cover maar daar is helemaal niet van te herkennen behalve de titel, super eigen variant dus. Waarschijnlijk is het een dikke OJA als je het origineel hoort! Maar chapeau hoor.
Als afsluiter is het tijd voor een eigen genaamd nummer. Het nummer waar je het meest moet naar luisteren maar het is fijn. Het heeft een goede opbouw en zeker power. Je glijdt in feite gewoon soepeltjes er doorheen.

Kan je deze toppers checken ergens tijdens de Popronde? Doen!
Het lijkt me heel erg degelijk om dit te horen live… Drankje erbij en heel veel plezier: top!

Vorig artikelAll Tvvins – Thank You
Volgend artikelDylan Kelly – All My Friends

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in