Secret Rendezvous @ Muziekgieterij (Mobile)

Dit is een bandje waar ik eigenlijk vanaf moment één ook liefhebber van ben! Zo zie je maar, de Popronde leert veel mensen nieuwe muziek ontdekken en dat is echt te gek. Secret Rendezvous heb ik al eens op CamielMusic gezet en dat was met een recensie over hun debuut EP: Homie. Lover. Friend. Ik kwam ze destijds per toeval tegen op de 3voor12 luisterpaal en vervolgens had ik ook in de gaten dat ze ook meededen aan Popronde Nederland.
Helaas had ik ze tot december nog nergens gezien. Daar kwam verandering tijdens het Serious Request optreden in de Muziekgieterij.
Daar werd mijn enthousiasme nogmaals onderstreept en zeker niet teleurgesteld!!!

Maar dat was dat, dit is dit. Ze hebben een nieuw nummer! Yessssss.
‘Better Than She Can’ heeft nog altijd die vertrouwde sound: R&B, soul en elektronische samples. Zoals ze zelf ook nog erbij zeggen, jaren 80 popmuziek van de grootheden.
Anyway, het is dus gewoon wéér goed!
De stem van Sietske Morsch is uniek en wordt alleen maar versterkt door die muzikale sound erbij. Het verveeld echt geen moment. Het swingt, is groovy, energiek. Perfect eigenlijk voor zo’n zonnige dag als vandaag. Maar mocht dat niet zo zijn, wees niet getreurd: deze muziek is geschikt voor elk moment van de dag, voor elk weertype!

Helaas (nog) geen clip maar wél mogelijk om te luisteren op SoundCloud:
Secret Rendezvous – Better Than She Can.

Vorig artikelRadio Eliza – Intergalactic Flurny Furby
Volgend artikelCondor – Progression Now

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in