Talentje!

Als je door een ‘old school’ track doet remixen (‘Forget About Dre’ red) en daardoor naamsbekendheid genereert, doorbreekt in Amerika én zelf op Coachella mag spelen, dan doe je het gewoonweg super. Vanaf 2013 is San Holo dit allemaal aan het doen maar 2018 was zijn échte harde doorbraak. Sander van Dijck, zijn eigenlijke naam, weet wel wat hij doet en welke route hij moet bewandelen. Hij heeft ondertussen al een paar album gedropt en werkt keihard aan een opvolger. Uiteraard, zoals het bij producers/DJ’s betaamt, wordt er veelal samengewerkt met artiesten. Op zijn lijstje staan oa Yellow Claw, The Nicholas en DROELOE. Daar mag nu Broods aan worden toegevoegd.

Want hij staat niet stil. Op zijn eigen label bitbird brengt hij namelijk de track ‘Honest’ uit. Om maar meteen het thema te vertellen dat dit een nummer is wat het thema van pure intenties en oprecht blijven in je interacties onderzoekt. Hele mond vol maar de titel zegt sowieso al genoeg. Broods is een duo komende uit Nieuw Zeeland, bestaande uit
Georgia Josiena Nott die de zang op zich neemt en daarnaast is haar broer Caleb Allan Joseph Nott die voornamelijk produceert en vaak de backings op zich neemt. Het is een kneitertje. Lekker veel energie, goede schelle tonen maar tussendoor ook dromerig genoeg om een beetje rust te krijgen en dat thema in je op te nemen. Want hoe het ook went of keert, ook dance muziek heeft vaak genoeg een boodschap of thema.

Even lekker knallen!

Vorig artikelThe Max Meser Group – Catch The Season
Volgend artikelDropkick Murphys – Smash Shit Up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in