Hoppa! Een nummer waar ik meteen bij dacht… Die MOET op CamielMusic!

saint-motel

Het heeft zoveel energie, sfeer, power! Het ademt ook heel veel soul maar dat is schijnbaar niet de eerste sound waaraan je moet denken bij SAINT MOTEL. Het heeft meestal indie invloeden en dan wisselend tussen rock en pop. Het viertal uit Los Angeles bestaat uit A/J Jackson, Aaron Sharp, Greg Erwin en Dak Lerdamornpong werkt sinds 2009 aan hun carrière en doet dit niet geheel onverdienstelijk.

Als eerste kwam er een EP uit getiteld ‘ForPlay’ om vervolgens in 2012 hun debuutalbum te droppen. Het was een fijne start volgens de mannen. ‘Voyeur’ heeft ervoor gezorgd dat er wel meer bekendheid kwam.
Vreemd genoeg, vind ik, kwam er daarna weer een EP uit. Deze kwam in eerste instantie alleen uit in Engeland maar werd ook positief ontvangen in andere Europese landen.
In oktober dit jaar hebben de heren dan hun tweede album uitgebracht met daarop ook deze track. ‘saintmotelevision’ heeft al enkele singles gehad maar ‘Move’ is toch wel echt de knaller.

Daarom is het ook heel fijn om een koude avond (maar ochtend/middag mag ook) te vullen met energieke, dansbare muziek zoals deze van SAINT MOTEL.

Vorig artikelWOOT – Forever 27
Volgend artikelThomas Azier – Talk To Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in