BAM

Het Britse rockduo is weer terug!! Royal Blood zag het levenslicht in 2013 en braken eigenlijk vrij snel door. Hun titelloze album kwam namelijk in 2014 uit en heeft flink wat furore gemaakt.
Zoals gezegd, een duo bestaande uit Mike Kerr en Ben Thatcher. Wat opvallend is aan dit duo is dat er geen gitaar aan te pas komt. Het is enkel drums en basgitaar. Verder ‘niets’. Toch zit er flink wat geluid en variatie in het geheel.

Nummers zoals ‘Figure It Out’, ‘Little Monster’ en ‘Ten Tonne Skeleton’ zijn denkelijk wel de meest bekende en beste tracks. Deze stonden dus op het album welke door menig persoon is grijs gedraaid incluis ik.
Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Nieuwe muziek!! ‘Lights Out’ is de eerste van de volgende reeks. Weer een volle bak energie, genoeg kwaliteit en flink wat tempo. Maar ook juist tempoversnellingen/veranderingen… En een extra zangpartij erbij! Het is gewoonweg weer Royal Blood en daar zijn velen blij mee.
Ook hebben ze al aangegeven dat hun tweede album op 16 juni zal uitkomen. Deze gaat ‘How Did We Get So Dark?’ heten en ik ben nu al enorm benieuwd naar alle nummers.

We gaan deze week dus goed starten. Het is tijd voor een te gekke Pick Of The Week!

Vorig artikelIron Maiden – Run To The Hills
Volgend artikelHer ft. Zefire – Swim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in