Man man man!

De heren van Royal Blood zijn echt sterk. Nadat ze natuurlijk een paar jaar geleden keihard doorbraken met hun, best wel redelijk unieke, sound hebben ze dit jaar alweer hun tweede album uitgebracht. Ondertussen hebben we daar een paar tracks van gehoord waaronder ‘Lights Out’ en ‘I Only Lie When I Love You’.
Mike Kerr en Ben Thatcher weten wel hoe ze alles goed moeten overbrengen met alleen een bas en drums. Ondertussen hebben ze ook al de grote podia gehad in Europa en daar blijft het zeer zeker niet bij. Mensen zijn altijd enthousiast over hen. Logisch.

‘How Did We Get So Dark’ is hun laatste wapenfeit (qua track en dus album) en het misschien iets minder bombastisch en hard maar het is wel een track die heel veel spanning heeft/geeft. Lekker ritme, goede sound en de zang is goed aanwezig. Maar er is geen ontploffing zoals we wel vaker gewend zijn van de twee. Is dat erg? Welnee! Zo laten ze horen ook van een ander kaliber te zijn en dus niet alleen hoeven te rocken als een gek. Is het dan rustig? Welnee! Het is nog steeds wel een track die flink gehoord mag worden.
Laten we er maar niet teveel omheen draaien. Laten we maar weer even het volume open draaien.

Fijne avond!

Vorig artikelManchester Orchestra – The Alien
Volgend artikelOUTLYA – The Light

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in