Lang geleden dat ik iets van Roosevelt erop heb gezet….

De vorige keer was met het nummer ‘Fever’. Mijn kennismaking met deze Duitse jongeman wie eigenlijk heel simpel Marius Lauber heet. Hij is afkomstig uit de buurt van Köln/Keulen en dat nummer wat ik net noemde was eigenlijk ook wel het startsein van zijn carrière. Tenminste… Hier in Nederland. Op 3voor12 van 3FM heeft hij al flink wat furore gemaakt en dat is ook terecht!
Zijn muziek is een mix van vanalles. De boventoon is 100% elektronisch te noemen maar hij wilt er veel meer van maken. Denk dan aan pop, indie maar ook wat psychedelica! Kan dat? Ja!
In 2013 heeft hij een EP uitgebracht maar afgelopen zomer, in 2016, heeft hij ook een debuutalbum op de markt gebracht. Daarop stond onder andere ook ‘Fever’ maar ook dus deze track. Maar nu heeft hij hem dan ook echt uitgebracht als single!

‘Moving On’ is echt een nummer waar je wakker mee kan worden, gewoon uiterst relaxed op een terrasje mee kan zitten of anders wel in bed ligt ’s avonds en weg kan dromen. Het heeft alles. Energie, ritme, melancholiek ook.
Niet voor niets ben ik er erg enthousiast over!!

Daarom op CamielMusic deze van Roosevelt.

Vorig artikel45ACIDBABIES – Jetlag Jenny
Volgend artikelThe Pigeon Detectives – Enemy Lines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in