Aangezien we ondertussen alweer hunkeren naar de zon omdat deze nu ons in de steek laat wil ik iedereen een goed gevoel geven door deze track. Ik hou rekening met de Pick Of The Week!

Het maakt ook niets uit als je nu denkt… Wie? Tenminste, ik hoop alleen qua artiest en niet qua Roosevelt de oud president van de Verenigde Staten. Anyway, Roosevelt is het alter ego van Marius Lauber. Een Duitse jongeman, uit de buurt van Köln, die verschillende culturen samen te voegen.
Dat is altijd zijn ideaal beeld geweest en heeft dit ook kunnen doen! Zijn eerste EP in 2013 was hier een voorbeeld van. Maar, je vraagt je nu af welke stijlen hij dan samenvoegt. Logisch.
Denk natuurlijk aan electronische invloeden met een saus van psychedelica, indie en pop. Het is melancholisch en tegelijkertijd ook heel catchy door de vocals. Ik vind het lekker klinken en daarom staat ie nu ook fijn op CamielMusic.

Zoals gezegd, ik wil ervoor zorgen dat we weer lekker denken dat we in het zonnetje staan en zodoende dus een fijne start van de week hebben. Have fun!

Vorig artikelSon Mieux – Ride
Volgend artikelSputnik 9 – Let It Go

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in