Wat ik niet van mezelf snap is dat ik niet heb geschreven over die geweldige track voorafgaand aan deze… ‘Why Do You Care’ heb ik KAPOT gespeeld, geluisterd, meegezongen (als er niemand bij was).
Maar ik ga deze zeer zeker niet negeren. Ik hoorde ‘m op de radio en kon niet wachten tot het vrijdag was. Vandaag dus.

Ik weet nog heel goed, toen ze plots daar waren met ‘Run’. Meteen over geschreven en ze hebben het toen zelfs gedeeld! Onwerkelijk. Nu zal dat niet gebeuren. Maar dat was wel het sein voor Rondé om verder te gaan en te zorgen dat er meer nummers zouden komen. Datgeen is gelukt, zo goed zelfs dat volgende week vrijdag, 13 januari, hun debuutalbum wordt uitgebracht!

‘Naturally’ is herkenbaar maar tegelijkertijd ook weer speciaal. De fijne stem van Rikki is altijd een genot om te horen en de gehele muzikale setting past precies in hoe je een nummer van Rondé wilt horen.
Net als ‘Why Do You Care’ is ‘Naturally’ een nummer welke je steeds weer opnieuw wilt afspelen. Ondanks het feit dat het dus herkenbaar is, is en blijft het een nummer waar je steeds weer nieuwe dingen in hoort. Rondé is gewoon een geniaal goede band!

Zoals gezegd, het album, welke gewoon ‘Rondé’ heet, komt volgende week uit en weer een week later hebben ze dan hun albumrelease show. Deze vindt plaats in Tivoli Vredenburg te Utrecht. Máár die is al lang en breed uitverkocht!
Ik hoop nu van harte dat er een clubtour komt…
Have a good one!

https://www.youtube.com/watch?v=-AdBi_pAP7U

Vorig artikelVancouver Sleep Clinic – Someone to Stay
Volgend artikelAVI ON FIRE – So Far Away From Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in