Hallooooooo Roger Waters!

Nougoed… Als ik eerlijk ben heb ik deze nog veels te weinig voorbij zien komen op het internet. Hopelijk weet iedereen (nog) dat Roger Waters dé legendarische frontman is van dé legendarische band Pink Floyd. Voor het geval… Denk aan nummers zoals ‘Shine On Your Crazy Diamond’, ‘Comfortably Numb’ en ‘Another Brick In The Wall’. Mocht er geen lampje gaan branden dan heb je serieus onder een steen geleefd (leuk woordgrapje).

Maargoed, Roger Waters heeft ook wel eens vaker wat solo werk uitgebracht maar nu is het toch een hele lange tijd geleden. Om precies te zijn was dat 1992. Op 2 juni zal zijn nieuwe album uit gaan komen en heeft de titel ‘Is This The Life We Really Want?’. Naar het schijnt, en het is al een beetje te lezen in de titel, staat het album in het teken van milieu en politiek. Kan ook weinig anders zijn in deze wereld, toch?
‘Smell The Roses’ is dus de eerste track en natúúrlijk hoor je Pink Floyd invloeden. Gewoon top! Je proeft de pure rock met psychedelische invloeden. Daarnaast, hoe het ook altijd moet zijn, met een dromerige insteek. Dán is het Pink Floyd ofwel Roger Waters. Maar vergeet ook niet dat deze goede man dit jaar alweer 74 zal worden. Een rocker dus in hart en nieren!

Hoe dan ook… Een nummer die je gewoon minimaal 1x moet beluisteren. De kans is groot dat er nog meerdere keren achteraan komen. Benieuwd naar het volledige album!

Vorig artikelUncle Harry – Radio Roadtown
Volgend artikelKoning Willem-Alexander ziet Abraham!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in