roel2Mijn site gaat over muziek maar ook over mensen die een verhaal hebben en daar ook muziek bij past. Een vriend van me, Roel Zuijlen, stelt zich beschikbaar voor de gemeenteverkiezingen komende 19 maart. Ik vind het daarbij ook belangrijk dat mensen sowieso gaan stemmen en dat er zeker wat jeugd in de gemeenteraad komt! Daarom hier een kort verhaal over Roel, zijn standpunten en natuurlijk muziek!

 

 

roelTijdens de carnavalsdagen vroeg Camiel mij een stukje te schrijven over mij persoonlijk en mijn motivatie om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Moeilijk, want een leuke muzieksite zoals CamielMusic is lastig te combineren met een meestal saai verhaal over politiek. Ik ga het kort houden.

Ergens halverwege 2013 heb ik na goed overleg besloten om mijzelf kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik kreeg bij het CDA Sittard-Geleen een zeer mooie plek op de lijst, nummer 7. Wanneer ik met voorkeur gekozen zal worden door de inwoners van Sittard-Geleen wil ik mij de komende vier jaar voornamelijk richten op de jongeren. Er moeten veel meer faciliteiten en mogelijkheden komen voor jonge inwoners van onze stad. Hierbij praat ik over jongeren van pak ‘m beet 12 t/m 30 jaar. Allerlei verschillende behoeften en wensen. Ik ga graag in gesprek met deze jongeren om samen over de toekomst van onze gemeente na te denken.

Natuurlijk hoort bij het kandidaat zijn ook het campagne voeren. Voor mij heel belangrijk om op  de eerste plaats mijn naam herkenbaar te krijgen binnen de gemeente. Volgens mij is dit aardig gelukt met alle billbaords, sandwichborden, reclamehokjes en natuurlijk social media.

De laatste paar dagen van mijn campagne ga ik veel langs de deuren om te flyeren en om een praatje te maken met de bewoners. Tijdens het flyeren gaat natuurlijk wat muziek mee om te luisteren. Een nummer dat ik hierbij graag hoor is Happy van Pharrel Williams. Een lekker vrolijk deuntje! Want kortom, happy hoop ik ook nog te zijn na 19 maart.

Ik hoop dat ik jullie een beetje overtuigd heb van het feit dat er jongeren in de gemeenteraad van Sittard-Geleen moeten komen. Ik hoop dan ook dat jullie woensdag allemaal gaan stemmen en het liefst op nummer 7 van het CDA.

Pharrel – Happy.

Vorig artikelPaloma Faith – Can’t Rely On You
Volgend artikelBlaudzun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in