JAAAAHAAAA!

De toppers van Rhinorino hebben weer een nieuwe track de wereld ingeslingerd mét een videoclip. Dit nummer ‘Waiting For A Sign’ zal op hun 2e EP komen te staan. De EP, met de titel ‘Another Cocktail’, zal op 13 oktober worden gepresenteerd in hun eigen home town Utrecht.
Mocht je denken… Wie is dit nou? Want dat kan natuurlijk (tenzij je trouwe volger bent van CamielMusic). Rhinorino is een drietal bestaande uit Pim van Ham, Susie Q en Sytse Roelevink. Achtereenvolgens gitaar + zang, drums & backings en basgitaar. Het is heerlijke stonerrock met een enorm sexy tintje. Als je niet vrolijk ervan wordt, is er duidelijk iets mis met je! 😉

Nu is er dus die nieuwe track! Na ‘Not The Only One’ dus eentje wat op die EP zal komen. Het begint al inderdaad sexy wanneer Susie Q komt met de tekst: You’re Ready? Dan natuurlijk een lekkere gitaar riff erin gooien en het tempo vliegt de lucht in. Qua stem is het natuurlijk weer lekker rauw en in het refrein een zeer fijne samenzang tussen Pim en Susie Q. Ritmisch wordt het uiteraard flink gestuwd door Syste. Pompende bas die opvalt en zonder meer niet zonder kan! Het is echt een nummer waar enorm veel power in zit, energie en natuurlijk het plezier wat er van af spat!
Pak dan ook nog even de clip erbij. Dat is gewoon hoe Rhinorino is! Met GoPro’s hebben ze ervoor gezorgd dat er een mini optreden te zien is met de camera’s die overal zitten. Drums, gitaar, bas, mic’s… You name it! Lekker close erop, hoe iedereen het graag ziet. Ook dan zie je weer het plezier van de drie. Klasse!
Maar uiteindelijk gaat het dus om de muziek en die zit, zoals ik al zei, gewoon snor! Stil zitten lukt niet, ik durf te wedden.

Klaar ervoor? Mooi!

Vorig artikelCertain Animals – Image
Volgend artikelAKA Block ft. Satta – Far Side Of The Moon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in