EN NU DANSEN!

Hoe te gek is dit weer? Mijn helden van Rhinorino hebben van hun laatste album ‘Let’s Blow This Popsicle Stand’ een track gedropt met een daarbij behorende clip. Feest! De drie; Susie Q, Pim van Ham & Merijn van de Wijdeven shinen in de clip van het nummer ‘That’s Not What I Want’. Uiteraard is het precies wat we kunnen verwachten van dit stonerrock drietal uit Utrecht: energiek, sexy, hard & swingend.

Het begint met zwaar geschut op gitaar, zwaar en lomp. De zang van Pim is strak en je komt snel in de sfeer omdat het refrein binnen no-time al klinkt. Met het woodblock komt er een bepaalde rust maar ook herkenning in het nummer. De drums van Susie Q blijven lekker klinken en zorgen samen met de basloop van Merijn voor het ritme. Na een kleine twee minuten komt er een muzikaal intermezzo. Lekker losgaan van Pim op gitaar maar in de clip spelen ze samen (Susie & Pim) op de drums. Beetje elkaar opjagen en zorgen dat er meer furie erin komt. Nog meer! Ondanks die power blijft het energiek en swingend. Of zoals ze zelf zouden zeggen: sexy! Tot de laatste seconde blijft het krachtig en mag het bijna zo door blijven gaan..

Wat overigens wel te gek is om te noemen, Susie Q is op dat moment zwanger maar als er muziek bij komt kijken, is er niemand die haar zal tegen houden 😉 Die kleine zal goed worden opgevoed, dat weet ik wel zeker!

EN NU DANSEN!

Vorig artikelFink – We Watch The Stars
Volgend artikelAndy Frasco – Blame It On The Pussy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in