Kort & krachtig!

Mijn vrienden van Rhinorino hebben iets nieuws uitgebracht en daar moet natuurlijk over worden geschreven!!
Pim van Ham, Susie Q & Syste Roelevink hebben een tijdje terug keihard gewerkt aan hun aankomende EP welke in oktober zal uitkomen. Natuurlijk zal dat ook op CamielMusic komen te staan. Maar dat is dat… Nu eerst ‘Not The Only One’, hun laatste wapenfeit!
Rhinorino is een sexy stoner rock ’n roll band waar weinig extra woorden aan hoeven worden toegevoegd. Lekkere gitaren, goede drums en een basgitaar waar je U tegen zegt! Ze hebben in april nog op mijn ‘feestje’ gespeeld en dat was destijds akoestisch. Ook dát kunnen ze aan! Maar het liefst staat die volumeknop toch op standje burenruzie!!!

‘Not The Only One’ duurt nét iets meer dan twee minuten maar in die tijd gebeurd weer het nodige waar mijn muzikale hart sneller van gaat kloppen. No nonsense, knallen en veel plezier, dat staat buiten kijf! Maar het is ook weer die fijne samenzang tussen Pim en Susie Q die opvalt. Daarnaast het uptempo geluid met ondersteunend die stuwende bas van Sytse. Vlammende gitaren en het altijd opvallende geluid van de drums worden zeker niet vergeten! Dit is hoe dan ook weer een lekkere opmaat naar hun komende EP. ‘Another Cocktail’ komt dus in oktober uit en er zal ook een tourtje volgen. Menig stonerrock liefhebber kijkt hier ongetwijfeld naar uit. Maar mocht je (nog) niet bekend zijn met Rhinorino… Welkom 😉

Niet voor niets nu mijn Pick Of The Week! Tijd om deze drie toppers te beluisteren en te supporten. Enjoy!

Vorig artikelDELV!S – Sunday Interlude
Volgend artikelLouis Berry – 25 Reasons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in