Jaja! Mijn vrienden van Rhinorino hebben iets nieuws!!

Rhinorino (1) (Mobile)

Leuk is het zeer zeker als je eerst een frontman Pim een berichtje stuurt om te attenderen dat ze naar Limburg komen en dat hij niets heeft gezegd… Des te leuker is het als hij jou dan weer een bericht stuurt met de mededeling dat er een nieuwe clip is én dus nieuwe track! Dat feest had ik dus gisterenavond (donderdagavond red.).

Dit Utrechtse trio hebben vorig jaar mij volledig overtuigd door met de Popronde mee te doen. Helaas heb ik ze niet live gezien maar desondanks wel contact gehouden en in de Oefenbunker dit jaar was het dan ‘eindelijk’ raak! Live muziek en daarna super lang relaxen backstage voor een interview. Ik zou er zo weer voor tekenen!

Nu dan is het tijd voor iets nieuws, yes! ‘I Gotta Know’ is een live track inclusief een ‘on the road’ video. Heel tof in elkaar gezet en je ziet dus ook onmiddellijk het enthousiasme en plezier wat ze uitstralen. Genieten in wat ze doen, muziek maken en lekker leuk doen met mensen die hun muziek waarderen. No nonsense!
Maar die track is natuurlijk weer raak. Kort maar krachtig en een duidelijke Rhinorino sound. Intensief gitaargeweld, hoge touren op de basgitaar bij Sytse en natuurlijk gaat Susie Q ook los op haar drums inclusief de backings! Ik word altijd vrolijk van de energieke sound die hier ook weer vleugjes Queens Of The Stone Age en Blood Red Shoes in zich heeft. Perfect dus!

Tijd om jullie niet langer in spanning te houden… Tijd voor een TOP track op deze vrijdag!

Vorig artikelCloud Nothings – Modern Act
Volgend artikelSia ft. Kendrick Lamar – The Greatest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in