RecordersHeel erg veel goede muziek. Heel erg veel goede muziek komt uit België!

Dat werd al duidelijk kijkende naar mijn lijstje van 2015 maar ook nu in 2016 alweer. Top concert van Oscar And The Wolf met een voorprogramma van Bazart. Nu kom ik weer iets tegen wat me erg goed bevalt: Recorders.
Recorders is een band uit Brussel en bestaan al sinds 2008. Ze zijn begonnen met twee EP’s te releasen en dat ook nog vanuit eigen beheer. Eind 2012 zijn ze begonnen met het maken van hun eerste album samen met Barry Fratelli (Fratelli’s) en als producer hadden ze Tony Hoffer (Depeche Mode, The Kooks) gestrikt. Uiteindelijk werd dit pareltje uitgebracht in 2014 genaamd Above The Tide.

Ondanks dat twee leden vertrokken en ook weer werden vervangen zijn ze niet stil blijven zitten. Het duurt geen jaren meer voordat ze wederom een nieuw album uitbrengen, het tweede album zal namelijk op 19 februari uitkomen. ‘Coast To Coast’ zal ook dit nummer herbergen: Lost At Sea.
Als je je nog steeds een beetje afvraagt wat voor een muziek Recorders maakt, dan zal ik dat eens vertellen. Het heeft duidelijke indie invloeden met vleugjes electro maar ook rock. Die combi zorgt er zeer zeker voor dat er heel veel mensen enthousiast kunnen worden van deze band! Waaronder ik dus.

Tijd voor muziek, tijd voor Belgische vrienden, tijd voor Recorders!

Vorig artikelCanshaker Pi – Shaniqua
Volgend artikelPorches – Be Apart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in