Finally

Nee, je kon er niet omheen. Vorige week werd deze single uitgebracht inclusief de clip en vervolgens was het gisterenavond mogelijk om het album te kopen. Wie? Radiohead dus. De band waarvan menig muziekliefhebber al jaren op een nieuw album wacht. Na een stilte van pakweg 5 jaar was het dan toch zover. Hebben ze die hoge verwachtingen kunnen waarmaken? Luisterend naar alleen deze single, ‘Burn The Witch’, kan ik helemaal ja zeggen.

Kijkende naar wat op internet voorbij komt kan ik dat ook zeggen over het hele album genaamd ‘A Moon Shaped Pool’. Maargoed, daarover moet je zelf oordelen. Hetzelfde geldt voor mij. Anyway, Radiohead dus. Pick Of The Week die voor de hand lag. Alhoewel ook Red Hot Chili Peppers met een nieuwe song zijn gekomen en James Blake ook met een plaat. Het was wegstrepen maar dan blijven deze mannen toch over.
Ik vind het toch weer een typisch geluid en je herkent ook onmiddellijk die puurheid. Het zit ook vol spanning, een mooie opbouw en natuurlijk die intense zang van Thom Yorke. Ja, chapeau! Ze hebben het toch maar weer geflikt.

Vorig artikelDonnerwetter – Trumpoline
Volgend artikelSputnik 9 – The Phantom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in