They are back!

De toppers van Radio Eliza zijn terug. Nadat ze in het najaar van 2016 de Popronde hebben gerockt ( in alle mogelijke steden gespeeld) en het voorjaar nog ook de vruchten hebben geplukt daarvan is het nu tijd voor nieuwe muziek. ‘Kids’ was vorig jaar hun doorbraak en sindsdien is het wel doorpakken. Hun vrolijke, energieke electropop zorgt ervoor dat er snel kan worden gedanst. Daarbij heeft dit Amsterdamse gezelschap de laatste maanden in de studio gezeten met producer Thijs van der Klugt oa bekend van Sue The Night en Baskerville.

‘Give Me Attention’ is misschien wel iets anders dan bijvoorbeeld ‘Kids’ maar zeker niet minder. Het opvallende stemgeluid van Morris Brandt (jaaa, hij kwam al eerder langs met PALMSY) in combinatie met die vrolijke deuntjes zorgt ervoor dat het zonder twijfel weer eentje is die in je hoofd blijft hangen!
Maar dat zal sowieso nu wel snel zijn met dit zomerse weer in combinatie met fijne, energieke en dansbare muziek! Radio Eliza slaagt dan met vlag en wimpel!

Tijd om die track te checken!

Vorig artikelRoyal Blood – Hook, Line & Sinker
Volgend artikelNick Murphy – Your Time

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in