R Kelly Ignition

Dit blijft wel echt een hele toffe plaat, daarbij is R. Kelly een naam van faam.
Misschien heel onbewust kennen we heel veel nummers van deze man. Oké, de laatste jaren issie op wel een mindere manier in het nieuws gekomen maar ik ben en blijf een muzieksite dus ga lekker door met muzikale zaken!

Zoals ik zei, bekende nummers: If I Could Turn Back The Hands Of Time, The Worlds Greatest, Gotham City en natuurlijk I Believe I Can Fly. Die saus die Robert Sylvester Kelly, de volledige naam, over de nummers gooide zat vol R&B, soul maar ook natuurlijk hiphop. Hij begon in de groep Public Announcement maar in 1993 ging hij als solo artiest verder. Dat heeft hem absoluut geen windeieren gelegd. Ik benoemde een aantal nummers die echt wereldwijde hits geworden zijn!

Vandaag de classic, Ignition maar dan in een remix. Dit werd ook een grotere hit want in 2002 kwam de oorspronkelijke versie uit maar een jaar later werd het meer een succes. Het is voor mij gewoon echt een relaxt nummer, niet bij nadenken maar juist een beetje in een flow komen.
Dat het ook gewaardeerd wordt is een feit, in 2010 kwam in de Rolling Stone’s 500 greatest songs all time op 494. Bedenk maar ook dat er enorm veel nummers gemaakt zijn!

Vorig artikelDuivels
Volgend artikelDeWolff – Roux-Ga-Roux

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in