Bazen!

De heren van Queens Of The Stone Age (QOTSA) hebben ons de laatste periode flink wat teasers gegeven en vervolgens ook een legendarisch filmpje de wereld in gegooid waar frontman Josh Homme aan een leugendetector zit. Daar komen natuurlijk vragen in voor waar hij expres fout beantwoord waardoor iedereen weet wat het daadwerkelijke antwoord is. Onder andere de titel van komende album is bekend gemaakt, dat is namelijk ‘Villains’. Ook de producer van dit album is wel apart te noemen: Mark Ronson. Natuurlijk wereld bekend en ook eigenlijk met iedereen gewerkt, toch is dit, zo lijkt het mij, niet meteen zin straatje!
Het album ‘Villains’ zal 25 augustus uitkomen, dus nog zo’n 2 maandjes wachten…. Maar ze zullen dit jaar ook nog in de Ziggo Dome staan; zondag 12 november om precies te zijn.

Gelukkig hebben we dus wél een nieuwe track gekregen van de rockers! ‘The Way You Used To Do’ is niet meteen eentje welke je opslaat in je geheugen. Ik denk dat deze wel er even over doet. Maar als dat kwartje is gevallen… JA!
Natuurlijk is de stem van Josh niet te missen en dat is gewoonweg al een heel groot gedeelte van QOTSA. Toch is het nu wel meer. Natuurlijk die heerlijke gitaarklank, wat funky sound erbij en natuurlijk het opzwepende geluid richting het refrein. Ik proef op een of andere manier ook wat duivels. Het heeft een lekkere donkere kant en die bevalt me wel. Sexy…

Ongetwijfeld lang genoeg gewacht… Nu jullie oordeel (goh, leuke woordgrap!)

Vorig artikelNana Adjoa – The Resolution
Volgend artikelInterview Tim van Delft (De Staat): ‘Eigenlijk is heel veel nog mogelijk’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in