BAM!!!

Prophets Of Rage dus. Een absolute supergroep die ook gewoon van wanten weet. Niet alleen geniale muziek maar ze touren ook. Dat doet niet iedere supergroep. Maar eerst even vertellen hoe en wat; Prophets Of Rage bestaat uit bandleden van 3 meesterlijke en wereldberoemde bands. Om te beginnen met Tim Commerford op bas, Brad Wilk op drums en Tom Morello op gitaar, deze zijn enorm bekend geworden door Rage Against The Machine. Verder heb je nog 2 leden van de hiphop groep Public Enemy; DJ Lord en rapper Chuck D. Last but not least heb je nog rapper B-Real van Cypress Hill. Vorig jaar heeft deze groep het levenslicht gezien.

Nadat ze dus eerst alleen maar hebben getourd, is het nu dan toch echt tijd om muziek uit te brengen! Ondanks dat er natuurlijk perfect kan worden opgetreden met nummer van Rage Against The Machine, Public Enemy en Cypress Hill. ‘Unfuck The World’ is het eerste wapenfeit. Natuurlijk is deze track niet heel anders als hoe het vroeger was: protest/politiek geladen nummers met veel furie. De mix van snoeiharde gitaren, drums & bas samen met de altijd rake klappen die Chuck D en B-Real uitdelen zorgen ze ervoor dat de jaren 90 weer terug keren!
Zo zie je maar dat funk, metal, hiphop en punk hoe dan ook geweldig goed samen gaan. Vroeger was dat zo, nu is dat niet minder.
Aangezien ik deze helden nu ook op Pinkpop heb gezien bevestigd dit mijn gevoel/gedachte. Het gaat écht enorm goed samen. Als je ziet hoe het veld los gaat, dat zegt genoeg. Het leeft. Of het nou misschien is omdat het ‘oude liefde roest niet’ is. Of dat het liefhebbers zijn. Of dat het nieuwe mensen zijn die deze muziek leren kennen. Dit is kwaliteit!!! Voor de volle 100%.

Dus heb je energie nodig? Dan is dit wat je nodig hebt!!! Bazen.

Vorig artikelLiam Gallagher – Wall Of Glass
Volgend artikelKovacs – Sugar Pill

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in