Bohhhhhh, wat een bak met energie!!

Heel erg fijn om het begin van de week zo te beginnen. Het is echt een bandje waar geen limiet op zit.
Door Sander Hoogendoorn kwam ik hier mee in aanraking. Het zijn vier gasten (gastjes) uit Wales, uit het dorpje Bwlchgwyn om precies te zijn. Ik heb geen idee hoe ik dat moet uitspreken ook. Ze worden door de media uitgeroepen tot de nieuwe Oasis maar ik ben van mening dat die muziek te soft is. Ik denk meer aan de Arctic Monkeys. En juist dát feit maakt me zo enthousiast. Ik zie wel wat gelijkenissen namelijk. De jonge frisheid, de onbevangenheid, de power.
Wat wel leuk is om te melden is dat ze door Virgin EMI Records zijn binnen gehengeld op basis van één nummer. Hun EERSTE nummer! Dat geeft al gelijk hun enorme potentie aan. Hopelijk is het geen zware taak om deze belofte dan in te lossen.

Dat ze jong zijn staat buiten kijf, 17 lente jong! Maar gas geven kunnen ze ja. Bijna niet te geloven wat voor een volume eruit komt. Daarom zijn ze ook bij mij nu Pick Of The Week, ik ga ze volgen!

Vorig artikelEditors – In Dream
Volgend artikelProjekt Rakija – Pump Up The Radio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in