PRIMEEEEEEEUUUURRRR!

BAM! Een dikke primeur hier. Namelijk een track van INU INU met een daarbij behorende live video! Geen half werk dus. Maar voordat wij daadwerkelijk daar aan toe komen, eerst wat informatie over dit bonte gezelschap! INU INU is een Nederlands/Engelse dreampopband komende uit Utrecht. Sinds 2018 zijn ze samen en hebben ondertussen toch al wat toffe dingen meegemaakt. Dit viertal bestaande uit Amber Nefkens (zang & basgitaar), Samuel Leeuwenburg (toetsen & gitaar), Robin Wickham (gitaar) & Tim Giesen (drums) heeft al op 3FM gespeeld, een EP opgenomen en werd geselecteerd door Tivoli Vredenburg voor een coachingstraject. Met andere woorden: ze zijn los!

Voordat we tracks horen van de EP wilt de band eerst een hele toffe live video de wereld in slingeren. ‘Sleep’ is namelijk het nummer waar het om draait en het is eentje waar je naar wilt blijven luisteren én kijken. Deze is geregistreerd door Lester Kamstra in samenwerking met Iris-Sanne van der Aar.
De setting is bijna logisch te noemen, gezamenlijk op een bed en samen met een trouwe viervoeter Sofie. De clip is een single-shot: dus alles moest in 1x en ook maar met één camera. Uiteraard ging dat niet helemaal soepel. Sofie had er de eerste zes takes niet altijd veel zin in maar de twee shots erna gingen soepel. De laatste is uiteindelijk de clip geworden wat we hieronder kunnen aanschouwen.
Het begint zoals we verwachten, lekker ontspannen & puur. Ritmisch sterk en dan begint Amber te zingen. Ook dit valt meteen goed en de vibe die de band wilt overbrengen klopt voor de volle 100%. Het blijft melodieus, dromerig en intrigerend. De vier minuten vliegen in feite zo voorbij! Geweldige start van deze pure band.
Eind september releasen ze de eerste single van hun debuut-EP in Club Nine (Tivoli Vredenburg) te Utrecht. De single heet ‘Tobiou’ (wat vliegende vis betekent in het Japans). Dat zal uiteraard wat anders gaan klinken dan deze maar mooi en interessant is het hoe dan ook!

Droom niet weg!

Vorig artikelSports Team – Fishing
Volgend artikelOttla – Spinrag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in