AGAIN: PRIMEUR!

Met zeer gepaste trots mag ik wederom een primeur loslaten van deze te gekke Utrechtse band! Ditmaal hun videoclip. Met hun fijne indie meets dreampop klanken, laten ze nét weer wat anders horen dan we normaliter kennen van vele bands. INU INU bestaat uit Amber Nefkens (zang & basgitaar), Samuel Leeuwenburg (toetsen & gitaar), Robin Wickham (gitaar) & Tim Giesen (drums). Soms hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden maar heeft de band zelf al de perfecte beschrijving. Ik ben puur de boodschapper. Geniet!

“Cubed tells about the empty shell that most of our lives represent. Life can feel fake, but if you find someone you can share the emptiness with, you might go places where you feel love(d).”
In de video – geregisseerd door Lester Kamstra – worden verschillende locaties rondom Utrecht-stad laten zien als lege houders waar leven in kan plaatsvinden, maar waar er geen leven lijkt te zijn. Het zou ook zomaar ergens in Canada kunnen zijn vind ik zelf! Maar dat even terzijde. De lege houders waar leven in kan plaatsvinden, maar waar er geen leven lijkt te zijn, representeert het gevoel van de leegte die je kunt ervaren in de plek waar je bent. In zekere zin is dit een abstractie omdat er altijd leven is in een stad. De wijde shots zorgen voor spanningsvelden en de positionering van de hoofdpersoon in beeld werkt vervreemdend.

Wil je het zien? Dan zorg dat je hun Facebook & Instagram pagina in de gaten houdt. Er stonden shows gepland in Stathe en De Kom maar die gaan vanwege Corona virus niet door. Ter compensatie gaat de band een optreden livestreamen vanuit hun oefenruimte. Maar nu, hetgeen waar jullie voor komen:

Check de clip (opgenomen tussen 01.00-06.00uur!!).

Vorig artikelCamielMusic Unplugged #6
Volgend artikelThe Wanderer – Walls

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in