Prachtig!

Postcards From Mars heeft zonder meer iets speciaals. Behoorlijk uniek mijns inziens. Het gaat in ieder geval om Bart van Dalen. Een paar paar geleden deed hij mee aan de Popronde en mocht ik ‘m ontvangen in het Gruizenkerkje. Gewaagd aangezien ik nog nooit iets georganiseerd had daar. Het was een groot succes: prachtige sound en uniek ook mede door zijn looping systeem. Daarna heb ik uiteraard over zijn EP geschreven, check het nummer ‘Breathe’, die blijft echt enorm hangen en is heel erg sterk.

Deze nieuwe track ‘Swallow’ is net zo eerlijk, loepzuiver en mooi als alle andere tracks van Postcards From Mars. Uiteraard helemaal te volgen en de tekst is heel erg mooi. De muzikale omlijsting die erbij zit maakt het geheel nog krachtiger en fijner om naar te luisteren. Het voelt winters en datzelfde is verwerkt in de clip. Daar kwam ik later achter dus die gedachte klopte helemaal.
Als je dan toch 1 ding moet zeggen wat niet klopt is de duur van het nummer. Deze mocht echt zoveel langer blijven doorgaan…! Zo vertrouwd, warm en prettig klinkt het.

Met recht een Must Listen op CamielMusic.

Vorig artikelSam Renascent – Kobotama
Volgend artikelHollandePodium: Geoff Wyld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in