Altijd geweldig… Portugal. The Man!

Een tijdje terug heb ik geschreven over ‘Noise Pollution’. Dat was destijds het eerste nieuwe wapenfeit van deze band. Want het eerdere album van deze band uit Alaska met de zeer aparte frontman John Gourley heb ik grijs gedraaid. ‘Evil Friends’ had topnummers zoals ‘Modern Jesus’ en ‘Purple Yellow Red and Blue’ erop staan. Ik blijf het maar zeggen!

Maar nu is daar dan wederom iets nieuws! En ook wel wat meer informatie…
Naar het schijnt gaat het nieuwe album ‘Woodstock’ heten en onder meer Danger Mouse (welbekend van Gnarls Barkly maar ook producer van vele albums) als producer hebben. De eerste single van het album is hoogstwaarschijnlijk deze track ‘Feel It Still’. Het is een enorm catchy indie pop track dat eigenlijk ook onmiddellijk in je hoofd kruipt en niet snel eruit gaat.

Een lekkere baslijn waarmee het nummer op een aanstekelijke manier begint om vervolgens het geklap en de hoge stem van zanger John Gourley te horen. Er zit zoals we ook gewend zijn van Portugal. The Man een hele flinke dosis soul & funk in. Het is gewoon enorm dansbaar!
Ondanks dat de track ‘maar’ 2:50min duurt is het wel zoals gezegd eentje welke wat heel goed blijft hangen. Zeer zeker niet vervelend te noemen hoor!

Zonder twijfel dat ik nu al enorm uitkijk naar het nieuwe album…. Jullie worden zeker weten op de hoogte gehouden door CamielMusic!

Vorig artikelThe Pigeon Detectives – Enemy Lines
Volgend artikelThe Kills – Whirling Eye

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in