Porches2Het is woensdag dus gaan we weer eens wat muziek erin gooien waar wat beats in zitten. Ik kende dit ook nog helemaal niet… Niet gek want het is een vrij nieuwe naam: Porches. In ieder geval helemaal nieuw op CamielMusic!!

Porches komt uit New York en maakt een bepaalde vorm van electropop met een dromerige saus. Porches, wiens eigenlijke naam Aaron Maine is, is oorspronkelijk een singer songwriter en dat is te horen. In 2013 heeft hij al een EP’tje de wereld in geslingerd, Slow Dance in the Cosmos. Wat ik al net zei over het dromerige, gaat hij zelf een stapje verder. Hij noemt het meer een mix tussen een depressie en de geur van bier.
Geen idee hoe hij daar bij komt maar dat zal vast en zeker te maken hebben gehad met zijn voortdurende zoektocht in Brooklyn.

PorchesBinnekort, 5 februari, komt er een volledig album op de markt van hem: Pool. Hierop staan 12 nummers waaronder zijn uitgebrachte single, Be Apart.
Apart is het zeker, het is een heel fijn geluid en zoals ik zei dromerig met hele schelle tonen soms. Beetje uptempo, sowieso met wat beats erin…. Ja, dit is fijn!

Vorig artikelRecorders – Lost At Sea
Volgend artikelChris Hordijk – In Retrospect

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in