Met trots presenteer ik jullie:
Popronde Sittard x CamielMusic in ’t Gruizenkerkje!

Waar ik een tijdje terug CamielMusic Unplugged heb georganiseerd waar toffe muzikanten helemaal akoestisch spelen in het kerkje, is het nu tijd voor mij om een locatie te hosten tijdens de Popronde. Daar ben ik trots op. Ik heb namelijk ook heel erg goede artiesten weten te vinden die een mooi optreden gaan verzorgen. Niet 1, niet 2 maar 3!
Hieronder stel ik ze in volgorde aan jullie voor. Het is allemaal GRATIS overigens. Muziek luisteren, genieten en uiteraard de artiest(en) steunen!

Kiki Mettler

Kiki Mettler is een singer songwriter en haar werk is autobiografisch. De verhalen in haar nummers en dat in combinatie met haar mooie, pure, heldere stem zorgt ervoor dat je echt wordt meegenomen in haar eigen wereld. Knap als dat lukt maar Kiki lukt dit! In mei van dit jaar heeft ze haar EP uitgebracht, ‘Feathers’. In het kerkje zal het hoe dan ook prachtig gaan klinken. Overigens speelt ze ook een preview bij SOOF conceptstore ’s middags.

Okke Punt

Ondertussen heeft Okke echt heel erg veel ervaring opgedaan in de muziekwereld maar nog niet veel op eigen benen. Maar wel met Yori Swart en Fiction Plane. Daarbij heeft hij in de finale gestaan van DBSSW van Nederland. Nu is het tijd voor hem om zijn eigen nummers te laten horen aan de vele bezoekers van de Popronde! Natuurlijk hebben zijn nummers een verhaal; ze gaan over het verleden, het heden en de toekomst die hij voor zich ziet. Puurheid.

Banner.

De afsluiter van CamielMusic x Popronde Sittard; Banner. Dit is meer dan muziek maken. Het is bijna een kunst. Een mix van folk invloeden, indie maar uiteraard ook singer songwriter. Op zijn 14e heeft hij zichzelf geleerd gitaar te spelen, daarbij is fingerpicking ook een belangrijk onderdeel van zijn spel. Het kan groots en meeslepend zijn als hij met band speelt maar solo en akoestisch zal misschien wel nog beter overkomen. Twijfel maar niet!

Vorig artikelImagine Dragons – Whatever It Takes
Volgend artikelNachtschade – Birdman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in