We kunnen lang of breed erover hebben, of gewoon straight to the point… Maar Popronde Sittard gaat morgen weer van start en het is een fantastische programmering geworden! 13 locaties, verspreid door de stad met in totaal 27 verschillende artiesten. Natuurlijk is het ook enorm divers qua sound: van pure singersongwriter, pop, americana, punk, garage maar ook klassiek. Die klassieke act was afgelopen maandag nog de Pick Of The Week; BARTH.

Om 13.30u zal bovengenoemde artiest starten om vervolgens nog twee toffe previews te checken. Om 17.00u nog even lekker genieten van een goed biertje en pop deuntjes van Ben Forte bij ’t Hophuys. De avondprogrammering zal om 19.30u losbarsten en dendert door tot een uurtje of 01.00u. Ja, bomvol dus!
Natuurlijk hebben al best wat acts deze website, blog, wat je ook voor een naam eraan geeft, gehaald. Iets met goede smaak? Iets met kijk erop? Iets van toeval? Nou, het zal een combinatie zijn van.
Namen zoals FIEP, Rats And Daggers, Boaz, Wasted Youth Club en Solomon zijn meer dan eens al hier voorbij gekomen. Evenals Jet van der Steen, Bumble B. Boy of Mood Bored. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat de rest niks is, integendeel. De Popronde heeft normaliter altijd 100 acts dus al met al is dit al een aardige score!

Genoeg gepraat, aandacht is eraan besteed en zijn er nog een paar dingen te doen: Check het gehele programma hier: POPRONDE SITTARD, ga lekker luisteren naar de artiesten hier beneden en stippel vervolgens jouw favoriete route uit. Geniet van het tofste, rondreizende festival van Nederland.

Vorig artikelPortland – Sensational
Volgend artikelDossier Dutchies Oktober 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in