Komende zaterdag is het weer tijd voor Popronde Sittard! Voor de vierde keer doet het Gruizenkerkje mee en de 2e keer onder mijn naam. Trots erop! Ook nu staan artiesten wat ik gewoonweg heel goed vind klinken en die daar passen. Uiteenlopend qua genre en dat maakt het des te leuker om ze allemaal te horen/zien/ervaren! Ik zal ze hieronder introduceren.

16.00uur: Jasper Mook.
Jasper Mook heeft in 2013 meegedaan aan het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland. Hier heeft hij het heel goed gedaan en ook zeker al zijn naam gevestigd in de Nederlands muziekscène. Vergeet niet dat er veel namen door dit programma goed zijn doorgebroken. Waar Jasper normaliter met zijn band speelt, zal hij in Sittard op beide plekken solo spelen. Pure nummers, passie erin en ondertussen een volledig album rijker. Uiteraard is dit in het Gruizenkerkje een ideale setting voor hem!

20.30uur: Dusty Stray.
De kans is aanwezig dat je nog nooit van Dusty Stray, of anders Jonathan Brown hebt gehoord! Dusty Stray maakt hele mooie folk muziek. Deze Amerikaan, in Texas geboren, weet wel hoe het gaat allemaal. Hij heeft ondertussen al vijf albums uitgebracht, waarvan ‘Enstranged’ op 12 oktober is uitgekomen. Het is een unieke sound ook wat tevens wel soms je wenkbrauwen doet optrekken als je eens goed luistert naar zijn teksten. Doe dat maar in het Gruizenkerkje, genieten!

21.15uur: Janna Lagerström.
Zoals gezegd, uiteenlopend. Janna Lagerström is namelijk een Nederlandstalige zangeres en als je een beetje houdt van het genre Eefje de Visser/Spinvis dan zit je hier hoe dan ook goed. Dit in combinatie met het fijne muzikale arrangement laat Janna je sowieso nadenken over het geheel. Er wordt gesproken over dromerige poëzie-pop, daar kan ik wel bij in komen. Ze zal net zoals bovenstaande heren solo spelen maar dat in de akoestiek van de kerk wordt het fenomenaal goed!

Vorig artikelRichard Ashcroft – Born To Be Strangers
Volgend artikelYasmine – Clearly Not Over You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in