Ok. Om lekker het weekend in te gaan, de drukte vaarwel te zeggen en om weer goede energie te krijgen had ik zin om een top 5 te maken met nummers waar voldoende gitaar, volume en power in zit! Volgorde is willekeurig….

We gaan lekker beginnen met Metallica, ze hebben zoveel nummers waar alles in zit, maar bij deze gooi ik de volumeknop open en zitten de katten tegen het plafond aan! Moet er meer over zeggen? Lijkt me niet heel erg nodig he..! Holleeeee!

Verder met weer een oudere.. The Offspring. Denk wel dat de meeste sowieso de band kennen, dus ook het liedje. Het begon voor mij voor Pretty Fly For A White Guy, maar Self Esteem is toch wel echt een topper.

Deze zien niet veel mensen aankomen gok ik. Als ik zeg Fifa 98 dan zeggen heel veel mensen meteen dit nummer. Ik ook. En mijn moeder werd er vroeger gek van hoevaak deze afgespeeld werd. Daarom: Blur – Song 2, 2.03 minuten helemaal los.

Hell Yeah! Fucking Limp Bizkit. Lekker Old Skool. Je voelt die opbouw, je wacht op het refrein en gaat los. Dan weer rustiger, en weer gaan! Wát een plaat! Limp Bizkit – Nookie

We eindigen met de Foo Fighters. Waarom? Omdat kan. Foo Fighters deliveren áltijd, Ze zijn steengoed. Geven die energie waarom gevraagd wordt, gitaren, power. Denk dat deze een goede afsluiter is! Foo Fighters – Pretender

Vorig artikelQueens Of The Stone Age – If I Had A Tail
Volgend artikelJohnny Cash – Ring Of Fire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in