Tof. Gewoon echt tof!

Je hebt artiesten die je altijd goed vindt, maakt (bijna) niet uit wat ze uitbrengen. Dat heb ik dus met….. Eminem 😉 Nee, Pink niet meteen. Maar de samenwerking bevalt me uitstekend!!! Pink is wel helemaal terug van weggeweest en eigenlijk is ze ook altijd succesvol. Weinig van haar albums of uitgebrachte nummers floppen, het is echt een power wife.
Dan heb je Eminem… Rondom hem is het de laatste tijd helemaal stil geweest!! Als je ook ziet wat voor ontwikkeling de hipjop heeft doorgemaakt, dat is natuurlijk wezenlijk veranderd. Desondanks is het wel een rapper die populair is en blijft: wint altijd prijzen terwijl hij amper iets uitbrengt! Dat zegt genoeg. Ook kan hij gewoon bijna alles zeggen in zijn raps, het is Eminem.

Dan het nummer. ‘Revenge’ staat op het nieuwe album van Pink wat pas geleden is uitgekomen. Deze heet overigens ‘Beautiful Trauma’. Die titel is gelijk tekenend voor deze track. Het gaat, bijna logisch wil ik al zeggen, over wraak nemen op een vreemdgaande ex. Lekkere klanken bij de stukken van Pink, goede flows en uiteraard geniale uitspraken van Eminem zoals alleen hij dat kan. Het lollige in zijn stem maar soms ook het agressieve maakt wel duidelijk dat de meester het niet is afgeleerd! Integendeel: hij lijkt weer net zo sterk als in zijn eerste albums. Nu is het dus meteen wachten op dat nieuwe album van Em zelf. Ik wil ‘m liever vandaag dan morgen horen, luisteren, mee slapen.

Genoeg gezegd: music time.

https://www.youtube.com/watch?v=wKMjYxt0V_4

Vorig artikelChromeo – Juice
Volgend artikelWooly Mammoths – Broken Wings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in