Ideaal

Het is maandag maar eigenlijk ook weer een zondag. Pinkstermaandag.
Waarschijnlijk hebben vele mensen zoals ik heb vandaag een heel rustig dagje, niets moet alles mag. Daarbij krijg ik ook heel weinig gedaan vandaag! Anyway, het is en blijft officieel maandag en moet er dus een Pick Of The Week gekozen worden. Dat lukt nog nét!

Pete Philly & Perquisite blijft voor mij een geweldig duo. Een mix van klassieke invloeden, soul, jazz en hiphop. Pak daarbij de dynamiek van Pete en alle trucs van Perq en je hebt iets unieks! Helaas zijn ze echt al een poos uit elkaar maar ik blijf het draaien. Zeker de laatste tijd, soms heb je die periodes.
Het nummer dat ik gekozen heb als Pick Of The Week past wel echt precies in een dag als deze. Lazy. Dat ben ik enorm en velen met mij. ‘Lazy’ staat op het eerste album van Pete Philly & Perquisite, Mindstate. Een tijdje later hebben ze ook een album uitgebracht met alleen maar bewerkingen van alle nummers. Het geeft dit nummer een enorm lounge sfeer. Ze worden bijgestaan door Collective Efforts. Dit is een hiphop/soul formatie uit Atlanta, Verenigde Staten. Juist die stijl en passie past perfect bij dit nummer.

Mocht je denken van…. Hmmm… Dit klinkt goed. Dan zoek de volledige CD maar op: ReMindstate. Zeker de moeite waard!4

Vorig artikelMY BABY
Volgend artikelPlants

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in